Hai! jumpa lagi kita yer...alhamdulillah...masih dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik dan kehidupan yang bahagia, syukur pada Allah swt..
Kali ni nak cerita sikit pasal i-city, selalunya main dengar cerita dan tengok gambar2 kengkawan yang dah sampai kesana jer tapi kali ni aku sekeluarga dapat merasa pergi kesana, satu2nya tempat kat Shah Alam Selangor yang penuh dengan warna warni dan kemeriahan lampu berbagai warna! sebenarnya setelah jejakkan kaki kesini baru tahu tempat ni memang cantik! tapi kalau takde tenaga nak berjalan atau ada penyakit lelah atau semput tu rasanya tengok jer lah dalam gambar yer...penat nko nak menapak dari satu tempat ke satu tempat! kawasannya memang besar dan macam2 game yang ada dalam tu, memang sesuailah untuk bebudak dan separuh budak macam aku ni! hahaha...



Minggu lepas aku melawat keluarga mertua aku, biasalah sesekali aku memang kesana untuk jengok2 diorang, rindu pada diorang juga, lagipun anak2 cuti sekolah berhari-hari dok bisin nak kesana tengok atha dan thathanya, jadi masa disana tulah aku ambil kesempatan pergi ke i-city tu dok bawa sekali adik ipar aku dan anak2nya, memang seronok bebudak tu, i pun seronok jugak u...ngeee



Aku bersama adik iparku yang sangat aku sayangi...Girija Bupalan.



Haaa...nengok tu! semua tempat pun ada lampu...cantik sangat!



Biasalah kan, baru first time pergi jadi jakun tu terserlah sesangat! hello hakak Suejoshua, boleh tak kawal sikit perangai tu? jangan bikin malu boleh tak? orang nengok tu!!!



Kanak2 riang! sukernyer dia..


Bersama adikku Rhea Alicia..ehhhh....anakku, ngeee...perasangggg!



Anak saudara aku cakap aku sesuai jadi mak rebit! tapi adik ipar aku cakap macam model majalah playboy jer...ggrrr...ajer giler nko aku jadi model majalah playboy! dah ar ghoper tak gud gud...hisss!!!



Tak larat la nak mengupdate gambar yang melambak ni, nkorang layan jer ar gambar mana yang ada kat sini, buat cecuci mata jer...kalau nak tengok lampu2 warna warni yang lagi best2 nkorang gi ar sendiri kat i-city tu, sure best punyer..percayalah...gi ar..



Bukan kata buah jer yang berlampu, daun, bunga dan segala menda alah kat sana semua pun ada lampu!




Memang nak pergi lagi i-city ni, tak puas kerana orang terlalu ramai dan tak dapat main semua game kat situ, malas nak beratur panjang berjela walaupun ada jugalah game yang sempat dapat main! jadi pada anak2ku len kali kita gi lagi ok!
Bye2 uollsss.

Klik, jangan tak Klik!

Blog Widget by LinkWithin