Selamat tinggal sayang...harap kau sudah berbahagia bersama tuan barumu walaupun kau dah tak baru...huwaaaaaaa!!! takde maknanyer aku nak nangis! tapi terasa sayang ar kan pada kamera lama aku ni, lama ar gak aku pakai kamera pink ni tapi nak buat camner kan...dah memang patut kena tukar yang baru pun! kamera ni kecik nipis jer...senang ar kiranya nak dok nyumbat dalam beg tangan, tu yang lama gak aku pakai! tapi sejak2 Mr J aku ada dslr dia tu aku macam terober dok pakai dia punya! suka gunakan dslr dia cz kalau ngambik gambar makanan gambar jadi cantik jer...terang! tapi lama2 macam satu bebanan plak pada aku kalau nak kema-mana dok ngangkut dslr dia yang berat tu! jadinya molot ni mulalah dok mujuk2 Mr J aku tu, aku cakap ar aku nak kamera digital semula, senang nak bawak masuk dalam beg tangan, lagipun kamera pink aku dah kasi pada anak dara aku si dak Rica, kang kalau mintak balik maunya merajuk plak dak tuh! dia dah memang suka kat kamera pink tu! Mr J pun macam tak sampai hati plak nak dok pi mintak balik kamera pink tu hah!


Semalam Mr J hakak dok belikan kamera yang hakak dok cakap berhari-hari, gaknyer dah naik torek telinga dia hari2 nak kena dengar molot aku dok mintak nak kamera baru! i suke u dapat kamera baru! ni lah kamera peganti kamera pink yang aku dah kasi dak Rica tu hah! warna memang hitam! tak berapa menarik tapi koliti baik! kiranya boleh tahan lama ar kot..tu yang penting! gambarnya masih belum cuba lagi masuk dalam blog ni clear ke tak? nanti2 lah coba yer...masa pun tak banyak ni nak mengupdate, sok2 dah free2 nanti aku coba!


Tima kasheh manyak2 pada Mr J yer...kerana belikan isterimu yang cerewet ini sebijik kamera yang senang nak disumbat dalam beg tangan dan senang nak hangkut pi sana sini, jangan mara jangan geram! i lap u :D

Haluuuuuuuuuu!!! ini kisah kesinambungan nyopping kqt spore hari tu, mmm...kan aku cakap ritu round 1 dan akan gi lagi nyopping untuk round 2, akhirnya dah terlaksana round 2 ni hah minggu lepas! gelojoh bebeno nko aku ni bab2 nyopping! dah macam takde hari lagi! memang takde hari lagi nko! singapore sale ni sampai 24hb ni jer...aku plak bulan ni memang bz giler...mana mok nak kawen lagi, ritu dah selamat dia nikah, minggu ni dah nak bersanding plak! tu yang sambil2 nunggu dia sanding aku pi ar cilok jap masuk spore nyukupkan janji yang telah terucap! ciiwahhhh! minggu ni memang rasanya tak dapat ar nak nyopping! mok dah nak naik pelamin, minggu depan plak nak naik k.l kalau jadi ni, ada urusan fenting! jadi ntah bila masanya lagi aku nak free! huhhh! penatnyer kalau nak diikutkan badan ni, tapi apakan daya! nafsu mengatasi segala-galanya! hamboi! nafsu tinggi yer kak nko nih! ngee...


Nak ikutkan memang belum puas aku nyopping kat spore ni, tapi mandangkan hari dah gelap! kocek pun dah malap! apa lagi, buat2lah balik kerumah! udah2lah tu! anak2 dah nunggu kat umah nu hah!


Adakah GSS round 3? Mr J cakap ADA!!! tapi makanlah maggi sebulan pas shopping round 3 tu nanti yer...hahaha! baikkkk! mungkin dah takde GSS round 3 tapi ada member ajak masuk spore balik nih! sapa nak jawab? ngee...apapun kalau ada rezekinya kat mana2 pun boleh nyopping yerkkk! k ar wa cau dulu...nak gi ngambik baju tempahan untuk dipakai masa mok sanding sok! nak nengok mok sanding tak? kalau nak nkorang tunggu minggu ni lepas dia sanding sok aku tepek gambar dia erkk dan semestinyer gambar aku yang paling banyak! maklom ar, i ni ober sikit! jadi apa2 pun yang i buat musti kena ober...kalau tak ober macam tak best jer gitewww!
cauuuuuuuuuuu!!!

Klik, jangan tak Klik!

Blog Widget by LinkWithin