Baru jer hilang penat nyambut birthday Rhea yang ke 4 tahun, tahun ni aku buat birthday Rhea kat MCD jer...maklom ar rumah aku masih dalam proses so lom boleh pindah lagi jadi buat ar kat MCD, nak buat umah mak aku rasanya confirm sempit! umah mak aku bukan ar beso sangat so mmm...paham cukup!


Yeayyyy! Rhea dah 4 tahun.


Yeayyy 11, 18, 12....kahkahkah!!! ada yang perasannnn!!!


Birthday sapa ni? obernyerrrrr!!!


Sumer menda nko nak gigit! apa nak jadik kak oi!!! bawak2 ar bersopan sikit!!!


V
V
V

Santik tak kek Rhea??? santek kan..kan


V
V
V

Happy birthday to you...happy birthday to you...happy birthday to Rheaaaaaaaaaaa...happy birthday to you!!!
Tiuppppppppppppppppp!!!


V
V
V

V
V
V

Bersama mak yang tersayang, yang lelain tu kalau takde gambar kat sini minta maaf jer ar yer...tak larat dah nak masukkan gambo dengan line yang selow macam nih!!!


Tetamu terhormatku iaitu En Azman atau nama glemnyer ''Kasawari breep..breep'' dan isterinya cikgu Linda yang sporting habis!


nak gigit lagi! hadohhhh! jelongok tol!


Orang kuat aku walaupun tak nampak kuat kecuali yang tengah2 tu! hahaha!


Sorry yer...itu kek mok yang punyer...nkorang kiri kanan tak payah eterprem! blaaa! aku nak makan kek ni sorang2! tulah yang dikatakan oleh mok! anak saudara aku yang sihat walafiat tu!


Kanak2 riang!


Dia akhir catatan kali ni, aku nak ucapkan terima kasih bebanyak pada yang datang kemajlis birthday Rhea, nkorang memang sporting! kalau ada salah dan silap dari Suejoshua sekeluarga mohon maaf dari kami. Insyaallah kita jumpa lagi dimajlis akan datang.

Assalamualaikum...mmm...tarik nafas panjang2 dulu, istifar banyak2 baru aku nak mulakan catatan aku kali ni! sebenarnya dah beberapa hari ni aku memang nak update blog aku ni tapi line internet kat sini memang menguji kesabaran aku ar...punya ar slow...masukkan 1 gambo berejam-jam menunggu sampai tertido! last2 aku tutup jer lappy ni, geram punya pasal! haissshhhhhhh!!!
Ok lah! disebabkan dekat sehari suntuk dok masukkan gambo ni, barulah semangat datang balik nak mengupdate blog nih! cerita ni dah 3 hari yang lepas, aku sebenarnya masukkan anak koret aku peraduan mewarna anjuran Dr Sukida, kenal Dr Sukida tak? alah!!! Dr Sukida ni jenama air yang telah ditapis sehingga betul2 bersih, kiranya sesiapa yang minum air dari Dr Sukida ni minum air yang bersih ar..ada juga jenama cam ni yang lain tapi disebabkan aku sekeluarga memang dah lama gunakan air dari Dr Sukida ni jadi aku dok pomot2 ar sikit yer...kalau nkorang nampak mesin2 air tapisan Dr Sukida yang ada gambar duta Dr Sukida iaitu Dato Chef Wan kita tu, haaa!!! tu ar airnya yang aku maksutkan, tapi kan...kalau sesiapa yang ada umah sendiri tu rasanya ramai yang pasang sendiri mesin tapisan air ni kat rumah dorang, cam family aku gak, umah memasing dah ada mesin ni, jadi hari2 bekalan air kat umah kita memang dapat bekalan air yang bersih!
K lah, pomot sesikit jer...kalau dorang bayo aku baru leh pomot banyak2! hahaha!
Mmm...3 hari yang lepas aku dapat ar undangan dari sedara mara aku yang memang tokey Dr Sukida bahagian jb, undangan untuk anak koret aku bebenonyer, dorang suh masuk pertandingan mewarna untuk bebudak kecik yang berumur 4, 5 dan 6 tahun, jadi apa salahnya aku nganto dak Rhea, lagipun dak tu memang suka ngaler walaupun dia kaler bukan ar lawo sesangat, tapi untuk umur budak 4 tahun kiranya ok ar...


Ghopernya baru aku perasan yang aku lupa bawa kaler pensel, ya hampon! cian Rhea kena tunggu kaler...sib baik ada anak sedara aku pi lari cari kedai yang dedekat situ! dah start 10 minit baru kaler Rhea sampai! dugaannnnnn!!!


Akhirnya dapat gak Rhea ngaler...tak kira ar nak! apa pesen cara nko ngaler pun janji bahagia! ngangkang pun ngangkang ar...harap ada onggg! hahaha!


Cian nko anak aku kena lawan bertanding ngan budak tadika Smart Reader, bebudak yang sekolah kat situ semua bebudak yang bijak2 jer...anak aku plak belum aku masukkan sekolah lagi! selalu kalau ngaler pun dia ngaler main2 jer kat umah! takper ar...yang penting cuba nasib!!!


Haaaa!! ni bukan hadiahnya ok! ni ialah hadiah untuk cabutan bertuah jer...tapi sayangnya nombol aku tak bertuah! idak ler dapat apa2! tapi abang ipar aku adalah dapat yang kecik nu hah! jadilah!!!


Haaa! yang ni baru hadiah pertandingan mewarna! ok gak ar...ngee ; p


Waaaaaaa!!! tak sangka nko! dalam ngaler yang dah saat2 darurat dengan dok nunggu kaler dan start lambat dak Rhea ni dapat naib johan! nombol 2 gitewww! bangga gak ar kan!!! hihi


Muka Rhea sedih seh tak menang nombol 1...hadoh budak ni! lekkk ar...len kali cuba lagi nak yer...tapi mummy suke! dapat jajan bantak!!! kehkehkehhh!

Klik, jangan tak Klik!

Blog Widget by LinkWithin